+31 6 13 35 65 35 info@green-watts.nl

OVER

Green Watts

Wie zijn wij?

Green Watts Energy Solutions is een samenwerking tussen Raymond Derks (Derks Advies) en Rob Zanders (Zanders Bremhof bv). De samenwerking combineert jarenlange kennis en ervaring op het gebied van duurzame energie, theoretische en technische kennis, vergunningprocedures en subsidieaanvragen.

Ing. R.J.M.B (Raymond) Derks

Ing. R.J.M.B (Raymond) Derks

Raymond Derks is al meer dan 20 jaar actief op gebied van ruimtelijke ordening en milieukunde bij zowel de overheid als het bedrijfsleven. Als projectleider en adviseur op gebied van vergunningen en subsidies heeft hij al diverse projecten op gebied van biomassa en grootschalige productielocaties begeleid van idee tot oplevering.
Ir. R.G.T. (Rob) Zanders

Ir. R.G.T. (Rob) Zanders

Rob Zanders heeft vele jaren ervaring als zelfstandig ondernemer en als technisch adviseur en weet daardoor als geen ander hoe belangrijk dat een juiste systeemkeuze is. Met de ontwikkeling van een hoog rendement warmtewisselaar is jaren geleden reeds een product gerealiseerd uit de combinatie van 2 gebieden met bijzondere interesse, namelijk techniek en duurzame energieoplossingen. De hierbij opgedane kennis van theorie, praktijk en de mogelijkheden van subsidies wordt ingezet tijdens de begeleiding van duurzame energieprojecten.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Raymond Derks

Raymond Derks

Tel: +31 6 14 85 24 54

E-mail: raymond@green-watts.nl

Rob Zanders

Rob Zanders

Tel: +31 6 13 35 65 35

E-mail: rob@green-watts.nl